Vandaag besteld, binnen 2 dagen verzonden

Rosalyne Mode 

Rosalyne Mode is een familiebedrijfje.

De zusjes Rosanne Geelen en Jocelyne Oostema-Geelen begonnen in 2014 op facebook met een groep voor het verkopen van damesmode

https://www.facebook.com/groups/modecollectief   

Ne enige tijd stapte moeder Judith Geelen ook in het bedrijfje en zij begon op Facebook een groep voor kindermode

https://www.facebook.com/groups/modecollectiefkleintjes

Na enige jaren groeide het gezin van Jocelyne zo uit dat ze geen tijd meer vond om nog met het bedrijfje door te gaan en bleven Rosanne en Judith over.

In de jaren 2016 t/m 2019 hebben we een fysieke winkel gehad maar naast onze fulltime banen in de gezondheidszorg was dat niet meer te combineren en gingen we terug naar de Facebookgroepen wat we alle twee een hele leuke hobby vinden.

Het opzoek gaan naar leuke dames en kindermode voor een concurrerende prijs is een leuke avondbesteding en daarnaast leer je veel mensen kennen.

Door de jaren heen kregen we ook wat vaste merken in onze collectie zoals Magna, het modemerk voor de vollere dames, Missy voor fantastische prints en ontwerpen maar ook bekende jeansmerken zoals Karostar en Lexxury.

Bij de kindermode kwamen onder andere de merken All for Kids, Mash Mnie en Kids by Voga Italia erbij. Wat duurdere kleding maar allemaal zeer unieke ontwerpen die in kleine oplage wordt geproduceerd. Regelmatig komen er nieuwe collecties uit.

Ook zijn we in 2018 gestart met een webshop. Toen wij in december 2019 de winkel sloten, ging de webshop ook op slot.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en bleven we toch steeds denken aan de webshop,  En daar is hij dan nu weer, onze webshop

https://www.rosalynemode.nl/

En zoals u zal begrijpen: Rosalyne is natuurlijk ontstaan uit een samenvoeging van de namen Jocelyne en Rosanne.

Welkom bij ons en wij wensen u vele shopplezier!