Vandaag besteld, binnen 2 dagen verzonden

Het merk Magna Fashion, gelanceerd in 2000 in Nederland, richt zich op de modieuze vrouw met rondingen. De missie van Magna is om samenhangende collecties aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Het productontwikkelingsproces, van ontwerp tot productie, wordt volledig in eigen beheer beheerd in Amsterdam. Het concept van "in-house" garandeert een directe controle over de kwaliteit van het product. Het maakt ook onmiddellijke aanpassing aan de constant veranderende trends van de modesector mogelijk.

HOU VAN JE CURVES ❤

Het belangrijkste doel van Magna is om op een creatieve manier moderne stoffen en trends te combineren om de curve en stijl van elke vrouw te benadrukken. Onze collecties zijn ontworpen voor moderne, actieve, dynamische en zelfverzekerde vrouwen. Met onze merkboodschap ‘love your curves” willen we dat elke vrouw trots is op haar rondingen wanneer ze Magna-kleding draagt.


Place du Jour

Niets is zo fijn als een goede jeans. Place du Jour is een merk dat zich voornamelijk toelegt op het maken van broeken. De broeken van Place du Jour zijn altijd nét even wat anders dan andere.

Ze hebben bijvoorbeeld een bies aan de zijkant of  een diagonale knoopsluiting. Daarnaast heeft Place du Jour diverse jog jeans in het assortiment. Een jog jeans lijkt een een jeans te zijn zijn gemaakt van heerlijk comfortabele sweatstof. Ook broeken en capri’s van ‘gewone’ sweatstof vind je trouwens terug bij Place du Jour.

 


All For Kids is een uniek kindermodemerk. De kleding die zij produceren is comfortabel, praktisch en heeft een uniek ontwerp.
Iedere nieuwe collectie wordt slechts in een beperkte oplage gemaakt. Altijd een bijzonder mooie pasvorm, altijd mooi op maat maar bovenal uniek.
De stoffen waar mee wordt gewerkt is zacht, comfortabel en van uitstekende kwaliteit.