Vandaag besteld, binnen 2 dagen verzonden

Privacybeleid Rosalyne mode

Rosalyne mode vindt de privacy en veiligheid van al haar klanten erg belangrijk en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. 

Het privacy beleid is van toepassing op alle diensten van Roalyne mode.

Rosalyne mode is niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Rosalyne mode is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens: 

www.rosalynemode.nl

Rosalyne mode * Hanzepark 16 * 8232 RT * Lelystad.  Eigenaresse van Rosalyne mode R.M.Y Geelen,  is verantwoordelijk voor de gegevensbescherming van Rosalyne mode en is te bereiken via info@rosalynemode.nl

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Rosalyne mode zal persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Als je een bestelling plaatst, hebben we  naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te kunnen voeren .

Derden:

Mollie is onze betaalprovider. Het uiterst beveiligd systeem van Mollie zorgt ervoor dat de klant op een veilige manier kan betalen via de diverse betaalmethoden zoals bijvoorbeeld IDEAL
Bekijk hier het Privacy Beleid van Mollie.

JouwWebwinkel is de host van Rosalyne mode. Alle gegevens die via Rosalyne mode ter beschikking  worden gesteld, worden opgeslagen op de servers van jouwWebwinkel. jouwWebwinkel. heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Communicatie

Wanneer u een  e-mail of andere berichten naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Facebook (messenger)

Veel communicatie verloopt tegenwoordig via facebook en de app facebook messenger. Als facebookgebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze dienstverlener. U bent reeds akkoord gegaan met de voorwaarden van Facebook bij het maken en instellen van uw account. Voor meer informatie omtrent het privacybeleid van facebook verwijzen wij u door naar de website van Facebook.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Onze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Onze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

De website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie-keuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Jonger dan 18 jaar

Onze website is voor iedereen toegankelijk. Maar als u jonger bent dan 18 jaar mag u volgens de wet geen persoonlijke gegevens verstrekken aan ons zonder toestemming daarvoor te hebben gekregen van je ouder(s) of voogd(en). Het is voor ons niet mogelijk om dit te controleren zonder  om verdere gegevens te vragen. Verstrek ons daarom geen gegevens als  deze toestemming (nog) niet hebt gekregen. Mochten wij bij het ontvangen van uw gegevens, om welke reden dan ook, het vermoeden hebben dat u nog geen 18 bent dan zullen we contact met u opnemen en navraag doen.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens

Wij bewaren persoonlijke gegevens niet oneindig maar alleen zolang het nodig is om onze diensten uit te kunnen voeren.. Facturen horen bij onze boekhouding en daarvoor hanteren wij de wettelijke bewaartermijnen van de belastingdienst.

Datalek

Per 1 januari 2016 zijn wij, als web ondernemer, verplicht om bij bepaalde datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuze voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of u zich  uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heeft u  een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens door Rosalyne mode en tot een goede afspraak met Rosalyne mode lukt niet dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, of als u vindt dat de site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid kunt u per email contact met ons opnemen via info@rosalynemode.nl of het contactformulier invullen.